Nieuws
Een mooi gedekte tafel is niet compleet zonder tafelkaarsen. Ze maken een lunch of diner nét wat specialer. Een dinerkaars is een smalle, lange kaars die in een kandelaar gezet wordt. Door de vorm is een dinerkaars perfect op tafel.
De dinerkaars bestaat al eeuwenlang en zal ook nooit uit de mode raken. Dinerkaarsen, gotische kaarsen, huishoudkaarsen of tafelkaarsen…Hoewel ze op het eerste oog allemaal op elkaar lijken, bestaan er toch veel verschillen. Zo heeft een dinerkaars een enigszins ronde bovenkant terwijl gotische kaarsen taps toelopen. Bij Horecakaars hebben we tafelkaarsen in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Zo kun je een stijl creëren die past bij het interieur van je horecazaak.
Traditioneel vakmanschap
Hoewel in ons assortiment verschillende dinerkaarsen zijn opgenomen, hebben al onze dinerkaarsen één ding gemeen: ze zijn gemaakt met ouderwets vakmanschap. De dinerkaarsen in onze webshop zijn allemaal volgens traditionele wijze gegoten en hebben daardoor perfecte brandeigenschappen. Deze geurloze kaarsen worden veel gebruikt in de horeca, omdat ze geen afbreuk doen aan de gerechten die op tafel staan.
Dezelfde witte dinerkaarsen, maar een heel ander effect: de rest van de tafelaankleding bepaalt de uitstraling van een gedekte tafel. Hoewel de stijl van deze twee tafels compleet verschillend is, passen de kaarsen in beide situaties perfect.
Combineren
De dinerkaarsen van Horecakaars zijn prachtig op zichzelf, maar kunnen ook gecombineerd worden met andere kaarsen. Kies bijvoorbeeld voor traditionele witte dinerkaarsen en creëer een elegante look. Of kies juist kaarsen in verschillende vormen op een lange tafel voor een rustieke sfeer.
Rustiek of modern: wat de setting ook is, een dinerkaars zorgt er direct voor dat een tafel een sfeervolle en chique uitstraling krijgt. In de horeca zijn deze kaarsen daarom onmisbaar op tafel!
(Gebaseerd op 66 beoordelingen.)